Březen 2013

FAST NEWS 31/03/13

31. března 2013 v 18:17 | Vamp-Boy

Asi se zabiju, ani na ty FAST NEWS sem toho moc nenašel...

HERCI:
  • TIME Magazine připravuje speciální vydání s názvem TIME 100, kam si čtenáři můžou zvolit 100 osobností, o kterých by si rádi přečetli článek/rozhovor. Mezi nominovanými je i Jennifer Lawrence (Katniss), pro kterou lze volit ZDE.
  • Mark Malin na svém Twitteru oznámil hosty pro předávání 24. GLAAD Media Awards, které se koná 20. dubna. Kromě naší Jennifer Lawrence (Katniss) se objeví i Leonardo DiCaprio, Charlize Theron, Chris Evans nebo Johnny Galecki.
  • Complex Magazine uveřejnil seznam 25 Objevů roku, o kterých by jste měli vědět a jsou mezi nimi Sam Claflin (Finnick) a Liam Hemsworth (Gale).
  • Další fotky Leven Rambin (Glimmer) z dovolené v Indonésii. > FOTKA > FOTKA > FOTKA

Liam Hemsworth leaving Home Depot Store with friends in Los Angeles 30/03/13

31. března 2013 v 17:40 | Vamp-Boy
No a na dnešek "pro změnu" opět je jedna novinka. Už mi to leze na nervy. A pardon, nějak se mi posunula šablonka, ale nechce se mi to předělávat.

Liam Hemsworth (Gale) byl vyfocen včera 30. března, když s kamarády opouštěl obchod s domácími potřebami Home Depot v Los Angeles. Odjížděl ve stylovém jeepu, docela závist. :D Ne, já vím, že je to špatná vlastnost, ale když vidím to auto, nemůžu si pomoct.

Liam Hemsworth > Candids > 2013 > Leaving Home Depot Store in Los Angeles (26x)

JOSH HUTCHERSON

30. března 2013 v 18:00 | Vamp-Boy
  • NEWS (všechny novinky o Joshovi zde na blogu)
  • BIOGRAPHY (Joshův životopis)
  • FILMOGRAPHY (filmy a seriály, kde Josh hrál)
  • GALLERY (všechny fotky Joshe na galerii blogu)

Josh Hutcherson - Filmography

30. března 2013 v 17:49 | Vamp-Boy
Originální názevČeský názevRok/yRole
Becoming Glennení2002Young Glen
House Blendnení2002Nicky Harper
ERPohotovost2002Matt
The DivisonStrážkyně zákona2003Matthew Inwood
American SplendorMůj svět2003Robin
Miracle DogsZazrační pejsci2003Charlie Logan
Wildery DaysDivoke dny2003Chris Morse
Line of Firenení2003Donny Rawlings
Eddie's Fathernení2004Eddie Corbett
Motocross Kidsnení2004TJ
Party Wagonnení2004Toad E. Bartley
Justice Leaguenení2004Van-El/Bruce Wayne
Howl's Moving CastleZámek v oblacích2004Markl
The Polar ExpressPolární expres2004Hero Boy
Kicking & ScreamingZelená je tráva2005Bucky Weston
One Last RidePoslední sázka2005Joey
Little ManhattanMalý Manhattan2005Gabe
Zathura: A Space AdventureZathura: Vesmírné dobrodružství2005Walter
RVRodinná dovolená a jiná neštěstí2006Carl Munro
Bridge to TerabithiaMost do země Terabithia2007Jess Aarons
Firehouse DogHafan hasičem2007Shane Fahey
Winged CreaturesOkřídlené bytosti2008Jimmy Jaspersen
Journey to the Center of the EarthCesta do středu Země2008Sean Anderson
Cirque du Freak: The Vampire's AssistantUpírův pomocník2009Steve
The Kids Are AllrightDěcka jsou v pohodě2010Laser
The Third Rulenení2010Chuck
Detentionnení2011Clapton Davis
Journey 2: The Mysterious IslandCesta na tajuplný ostrov 22012Sean
The Hunger GamesHunger Games2012Peeta Mellark
7 días en La Habana7 dní v Havaně2012Teddy Atkins
The Forgernení2012Joshua
Red Dawnnení2012Robert Kitner
EpicKrálovství lesních strážců2013Nod
The Hunger Games: Catching Firenení2013Peeta Mellark
Paradise Lostnení2014Nick
Journey 3: From the Earth to the MoonneníneníSean

News :))

30. března 2013 v 16:30 | Vamp-Boy
Protože novinky dnes nejsou, udělal jsem takové schrnutí, protože se máte v blízké době na, co těšit. :)

  • Už týden je tu nádherný nový layout od Nicol z Best Actresses, na který se prostě nemůžu vynadívat. :)
  • Brzy konečně dostane layout i CPG galerie a to od skvělé grafičky Chloé z creative-land.blog.cz
  • Přes prázdniny, jsem začal makat na rozcestnících, které jsou na blogu staré, nefunknčí a ošklivé. Snad všechno pomalu předělám. V menu design jsem už zprovoznil pole THE HUNGER GAMES.
  • Asi jsi si také všimli nové šablonky pro nové fotky od Nicol z BA, brzy tu bude i šablonka na novinky/videa od Chloé, kterou mám objednanou.
  • Na galerii postupně přidávám starší fotky a včera číslo fotek překročilo slušnou sumičku 12 000.

Leven Rambin and Stanley Tucci - Percy Jackson: Sea of Monsters (Trailer LQ)

30. března 2013 v 15:21 | Vamp-Boy
Dnešek je na novinky opět hodně slabý, tohle je jedinná novinka, kterou jsem našel. A omlouvám se, že jsem zase použil šablonku pro galerii, ale zatím ještě nemám tu objednanou od Chloé. :)

Nějaké fanynky v kině natočili v docela koukatelné i slyšitelné kvalitě první trailer k filmu Percy Jackson: Sea of Monsters, kde hrají Leven Rambin (Glimmer) a Stanley Tucci (Caesar). Vypadá to vážně skvěle a říkám si, že bych si konečně měl přečíst Percyho Jacksona, nebo se aspoň podívat na předchozí film. Ale aspoň do letních prázdnin se k tomu snad dostanu. :) Trailer k filmu najdete ZDE.

THE HUNGER GAMES SAGA MOVIES

29. března 2013 v 13:11 | Vamp-Boy

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE (MOVIE)

29. března 2013 v 13:08 | Vamp-Boy
Originální název: The Hunger Games: Catching Fire
Český název: neznámé
Režie: Francis Lawrence
Scénář: Simon Beaufoy a Michael Arndt
Kamera: neznámé
Premiéra: 22. 11. 2013
Doba trvání: neznémě
V hlavních roli: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson a Liam Hemsworth

Synopse: Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných. Překvapivé výsledky zápasu v drsné reality show však povzbudily obyvatele země Panem, aby se postavili k odporu, a v krajích se formuje odboj. Podaří se zabránit krvavému střetnutí, jehož důsledky by byly víc než hrozivé?

THE HUNGER GAMES (MOVIE)

29. března 2013 v 12:58 | Vamp-Boy
Originální název: The Hunger Games
Český název:
Hunger Games
Režie: Gary Ross
Scénář: Gary Ross, Suzanne Collins a Billy Ray
Kamera: Tom Stern
Premiéra: 12. 3. 2012
Doba trvání:
142 min
V hlavních roli: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson a Liam Hemsworth

Synopse: V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games - zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována a nabídne svou účast dobrovolně. Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska… Dokáže přežít v divočině, když se všichni snaží o to, aby nespatřila další úsvit?

Jennifer Lawrence - Fabulous (Scans)

29. března 2013 v 9:56 | Vamp-Boy

Objevili se dva oficiální scany z březnového vydání amerického časopisu Fabulous, na jehož obálce, kterou jsem se dávál minulý týden se nachází Jennifer Lawrence (Katniss). Scany jsou HQ, protože jsou z oficiální stránky časopisu,.

Jennifer Lawrence > Magazine Scans > 2013 > Fabulous (2x)